HRVATI IZNENAĐENI

TikToker kojeg prati više od 770 tisuća ljudi priznao da je zapravo iz Hrvatske, a poznat je po prejedanju

Instagram
01.12.2022.
u 08:29

Video je ubrzo postao viralan, a mnogi Hrvati javili su mu se u komentarima iznenađeni onime što je priznao, a James im je odgovarao na hrvatskom jeziku.

Profesionalni natjecatelj u jedenju James Webb (33) na svojim profilima, a posebno TikToku, često objavljuje videa u kojima jede ogromne količine hrane, a često i odgovara na pitanja.

U jednom od posljednjih videa odgovorio je na najčešće pitanje koje mu postavljaju pratitelji, a to je ono njegova porijekla. Mnogi su nagađali kako je Webb Libanonac, zbog njegova izgleda, ali on je sada otkrio kako je napola Hrvat, a napola Englez, a potom je zaključio kako mnogi misle da je Libanonac zbog brade. 

 

@jwebby_can.eat FAQ: Are you Lebanese? @Angrybull Burger #jwebby #jwebbycaneat #lebanese #croatian #foodchallenge #competitiveeating #faq #foodie #foodtok ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

Video je ubrzo postao viralan, a mnogi Hrvati javili su mu se u komentarima iznenađeni onime što je priznao, a James im je odgovarao na hrvatskom jeziku.

Inače, svoj talent prejedanja otkrio je prošle godine kada je u jednom restoranu uspio pojesti hamburger od čak 5 kilograma u samo 25 minuta i tako osvojio nagradu od oko 5 tisuća kuna. Prije njega to nikome nije uspjelo.

Brzo nakon toga postao je jedan od najboljih natjecatelja u prejedanju u Australiji i sudjelovao je u više od 400 izazova. U danu zna pojesti čak 10 tisuća kalorija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije