Smršavjela 107 kg

Težila 327 kilograma: Debljala se kako bi zadovoljla partnera

Patty Sanchez
Foto: Profimedia
1/3
25.04.2016.
u 15:02

Patty Sanchez enormno se udebljala samo kako bi udovoljila svom partneru. Nakon što su konačno prekinuli, 'skinula' je 107 kg

Patty Sanchez je težila nevjerojatnih 327 kilograma. Enormno se udebljala samo kako bi udovoljila svom partneru. Nakon što su konačno prekinuli, 'skinula' je 107 kg.

- Hodali smo 10 godina i u početku ga nisu zanimale velike žene, ali kasnije je rekao da sam mu otvorila posve novi svijet u kojem je uživao - prisjeća se Patty.

- Rekao mi je kako mašta o tome da me hrani i 90 posto naše veze vrtjelo se oko jedenja - ja volim kuhati i jesti, a on me volio gledati kako jedem i gladiti me po trbuhu - govori Patty.

U jednom trenutku njezin dečko je želio da bude najdeblja žena na svijetu, prenosi 24sata.hr.

- Polako sam umirala. Shvatila sam da radim neke stvari samo kako bih zadovoljila druge. Nikada se ranije nisam bojala smrti, o tome nisam razmišljala postajući sve deblja i deblja. Kada sam dotakla dno i kada više nisam mogla otići u kupaonicu bez pomoći, pomislila sam da neću moći biti tu za moju djecu i unuke. Shvatila sam što sam napravila i kajem se - kaže Patty, inače majka četvero djece.

Kada je konačno prekinula sa svojim dečkom fetišistom, krenula je s dijetom. Smršavjela je čak 107 kg, ali još je čeka težak put.

Foto: Profimedia

- Imam savjet za žene - nemojte dozvoliti da vas partner kontrolira i nemojte mu sve udovoljavati. Gledajte na posljedice, jer sam zbog toga otišla umalo u smrt - zaključila je Patty.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije