Utakmica Njemačka : Nizozemska

Teroristi su htjeli raznijeti stadion u Hannoveru

stadion
19.11.2015.
u 12:34

Eksploziv su htjeli na stadion prokrijumčariti u vozilu Hitne pomoći.

U tajnom dokumentu koji je dobio njemački ministar policije piše da su teroristi planirali napade na stadionu u Hannoveru, u gradu te na željezničkom kolodvoru.

Grupa terorista planirala je u utorak napad na stadionu u Hannoveru tijekom utakmice između Njemačke i Nizozemske. Na stadionu su planirali aktivirati nekoliko eksplozivnih naprava, a prije toga planirali su aktivirati eksplozivnu napravu u gradu. Eksploziv su htjeli na stadion prokrijumčariti u vozilu Hitne pomoći. Vođa napada trebao je biti na stadionu i snimiti napade. Kasnije je planiran i napad na željezničkom kolodvoru u Hannoveru, sve to piše u tajnom dokumentu koji je dobio njemački ministar policije  Thomas de Maizière, piše Bild. Informacije u dokumentu su dobivene od stranih tajnih službi. 
Podsjetimo, u utorak je spomenuta nogometna utakmica otkazana, a prema službenim informacijama na stadionu nije pronađen eksploziv.   
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije