Pravi horor

Tehničara usisao motor aviona na aerodromu

avion na aerodromu
17.12.2015.
u 10:33

Bizarna nesreća u Indiji: Tehničar Ravi Subramanium stajao je pored motora dok su zrakoplov pomicali unazad prije polijetanja. Air Indija pokrenula je istragu

Tehničar Air Indije poginuo je u srijedu u bizarnoj nesreći na aerodromu u Mumbaiju.Ravija Subramaniuma usisao je motor aviona na letu AI 619 za Hyderabad. Nesretni tehničar stajao je pored motora dok su zrakoplov pomicali unazad prije polijetanja. 

Čelnik aviokompanije Ashwani Lohani na Twitteru se ispričao zbog incidenta i kazao da je pokrenuta istraga. Još nije jasno što je tehničar u kobnom trenutku radio pored motora i je li motor uopće u tom trenutku trebao biti upaljen, piše BBC.

Air Indija već je godinama u problemima. Zapala je u dugove, a profit nije ostvarila od 2007. godine. Često imaju tehničkih problema, zastoja i problema s osobljem koje kasni i ponaša se nedolično.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije