LAŽNO SE PREDSTAVLJAO

Srbin izvodio estetske zahvate u stanu, 'uljepšao' najmanje 30 žena

ilustracija
09.06.2021.
u 19:55

Muškarac je rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije tvrdio da je liječnik. Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio.

Srpski državljanin nudio je u Beču usluge estetske medicine po vrlo niskim cijenama. U unajmljenom stanu "uljepšao" je mnoge klijentice među kojima je bila i Bečanka koja je došla na podizanje obrva. 

Nakon zahvata, trpjela je velike bolove te morala otići u bolnicu. Podnijela je kaznenu prijavu protiv navodnog liječnika, a državno je odvjetništvo potom podiglo optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i lažnog predstavljanja, piše Blic.

Pred sudom je muškarac rekao da je "uljepšao" najmanje 30 žena i da nikada nije tvrdio da je liječnik. Kaže da je tehniku ​​i medicinske postupke naučio obavljati u Rusiji i često ih tamo uspješno izvodio. 

- Trebao mi je novac pa sam počeo raditi u Beču. Bila je to ogromna pogreška, rekao je Srbin koji je pristao isplatiti 5.700 eura odštete ženi koja ga je tužila, kao i novčanu kaznu od 3.000 eura. Upitan kako će platiti taj iznos u roku od tri mjeseca, muškarac je rekao sucu da će ponovno raditi kao vozač kamiona.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?