brane se šutnjom

Španjolci su uhitili Hrvate koji su pretukli svećenika do smrti

uhitili
21.01.2016.
u 17:12

Svećenik Adolf Mendez Enriquez pronađen je mrtav lani u ožujku štali na imanju u Vilanovi dos Infantes. Uhićeni su Elvir Ferhatović (37) i Arsen Ferhatović (30)

Elvira Ferhatovića (37) i njegova nećaka Arsena Ferhatovića (30) uhitila je španjolska policija zbog sumnje da su lani u ožujku brutalno ubili svećenika Adolfa Mendeza Enriqueza (77).

Svećenik je pronađen mrtav u štali na imanju u u Vilanovi dos Infantes. Istražitelji su pronašli ozljede koje su upućivale na to da je žrtva dulje bila podvrgnuta mučenju, piše Jutarnji.

Ferhatovići su od svećenika, koji je novčano pomagao svima kojima je mogao, povremeno dobivali novac pa istražitelji sumnjaju da je novac bio motiv ubojstva. 

Sutkinja ih je, zbog nedostatka konkretnih dokaza, pustila da se brane sa slobode. No oduzete su im putovnice i svakih 15 dana moraju se javiti u policijsku postaju.

Osim za ubojstvo, dvojicu hrvatskih državljana terete i za tešku krađu poznatog vjerskog predmeta Virgen del Cristal. Prilikom uhićenja predmet nije pronađen kod Ferhatovića, koji su se na sudu branili šutnjom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije