Tunis

Snage sigurnosti u Tunisu ubile sedam "terorista" nakon napada džihadista

snage
09.03.2016.
u 13:18

Tuniške snage sigurnosti ubile su sedam "terorista" tijekom noći u blizini Ben Guerdanea nakon smrtonosnog napada džihadista na taj grad u blizini granice s Libijom, priopćile su vlasti u srijedu.

Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je u utorak navečer kako je "eliminirano" pet "terorista" u toj regiji, a nakon toga u srijedu kako su dvojica džihadista ubijena.

Četiri automatske puške kalašnjikov su zaplijenjene, navode u zajedničkom priopćenju ministarstva obrane i unutarnjih poslova, prenosi AFP.

Tuniški mediji javili su u utorak navečer kako su snage sigurnosti okružile kuću u kojoj su džihadisti potražili utočište u oblasti Benniri.

Benniri se nalazi nekoliko kilometara južno od Ben Guerdanea i još je pod policijskim satom nakon napada u zoru u ponedjeljak kada je ubijeno 36 napadača, 12 pripadnika snaga sigurnosti i sedam civila.

Posljednjim pogibijama je broj ubijenih džihadista od tog napada porastao na 43.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije