Snimala profesorice

Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula

01.04.2021.
u 13:46

Camdenu Davisu iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticiran je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe s posebnim potrebama.

Nakon nekog vremena njegova je majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dječak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori. – Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije