masakr u srbiji

Saslušana dadilja dječaka ubojice: Detaljno policiji ispričala sve što zna o dječaku, njegovoj sestri, roditeljima

dječak koji je počinio masakr u Srbiji
RINGIER
29.05.2023.
u 18:05

Dadilja dječaka ubojice (13) iz Srbije saslušana je u policiji gdje je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama.

Kako piše Informer, detaljno je ispričala sve što zna o dječaku ubojici, njegovoj sestri i roditeljima.

Ona je brinula o dječaku od kada je imao samo 11 mjeseci, pa sve do prije par godina i više je provela vremena s njim u tom periodu nego njegovi roditelji.

Kako je ispričala, ona ne može shvatiti da je dječak bio u stanju pobiti svoje prijatelje i zaštitara škole.

- Rekla je kako je danima nakon zločina na Vračaru, razmišljala o dječaku i vremenu dok ga je čuvala te još uvijek ne može doći sebi od šoka - navodi izvor portala.

Dadilja je policajcima ispričala kako je, dok ga je čuvala, bio dobro dijete, poslušno i pametno.

- On je bio dobra beba, kasnije i dječak. Bio je natprosječno inteligentan, radoznao i uspješan u svemu što ga je zanimalo - rekla je ona. Napomenula je kako u njegovom ponašanju ništa nije ukazivalo da će nekada počiniti takav zločin, prenosi Blic.rs.

Podsjetimo, majka dječaka koji je ubio devetoro vršnjaka i zaštitara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" saslušana je u sredu u policiji i tom prilikom je detaljno ispričala svoju verziju priče o djetinjstvu svog sina, njegovom zdravlju, odnosu s vršnjacima, obiteljskim odnosima... Opisala je i njegove dane prije masovnog ubojstva, 3. svibnja, kao i kako je izgledalo jutro prije nego što je dječak s očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima ušao u školu sijati smrt. 

Majka dječaka je ispitana kako bi se utvrdilo je li eventualno zapustila i zlostavljala sina pre nego što je počinio masakr u školi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije