Ministar Šteta

Sarajevo: U svim tramvajima postavljen video nadzor

17.07.2022.
u 19:36

Ministarstvo prometa Sarajevske županije je u cilju povećanja sigurnosti putnika u javnom prijevozu pokrenulo niz projekata, a jedan od njih je postavljanje video nadzora u tramvajima.

- Pored toga što je danas stigao još jedan novi sarajevski trolejbus, zadovoljan sam što mogu reći da je u svim tramvajima postavljen video nadzor - rekao je ministar prometa SŽ Adnan Šteta.  

Na osnovu svih istraživanja koje je provelo Ministarstvo prometa i direktnih razgovora s građanima, jedan od tri najveća problema s kojima se građani susreću je sigurnost u javnom prijevozu. 

- Očekujemo da će video nadzor doprinijeti i bržim reakcijama MUP-a u rješavanju svih situacija, od zaštite naših građana, uništavanja vozila i imovine svih nas do pronalaska onih koji čine prekršaje - dodao je Šteta.  

Kako je istaknuo, s ciljem kvalitetnije usluge javnog prijevoza, u tijeku je realizacija nekoliko projekata koji se tiču digitalizacije i modernizacije javnog prijevoza, priopćeno je iz Službe za protokol i press SŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?