NIŽU USPJEHE

Šahtar pod vodstvom Hrvata upisao još jednu pobjedu. Dostigli Barcu i Porto

Šahtar
Cathrin Mueller/REUTERS
28.11.2023.
u 21:15

Situacija u skupini H je i dalje otvorena. Barcelona, Porto i Šahtar sada imaju po 9 bodova i morat će se izboriti za nastavak natjecanja u osmini finala. Antwerp je najgore prošao i još uvijek je bez bodova

Šahtar iz Donjecka je pod vodstvom hrvatskog trenera Marina Pušića i pomoćnika Marija Stanića postigao je još jedan europski uspjeh pobijedivši s 1:0 Royal Antwerp.

Jedini pogodak na utakmici za bio je u 12. minuti Mikola Matvijenko. Trenutno ukrajinski klub ima devet bodova, a Antwerp nema niti jedan. Drugu utakmicu skupine igraju Barcelona i Porto u 21 sat.

U ranijem terminu igrali su Lazio i Celtic. Talijanska momčad svladala je Celtic s 2:0 čime je istovremeno zasjeo na prvo mjesto skupine E, a istovremeno izbacio škotski klub iz natjecanja. Ciro Immobile dvaput je zabio za Lazio. Prvi je gol postigao u 82. minuti, a drugi u 85. minuti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije