razgovarali o suradnji

Puljak se sastao s vodstvom gradskog SDP-a i Mosta: 'Sastanci su bili konstruktivni'

Ivica Puljak
Miroslav Lelas/Pixsell
12.07.2022.
u 21:43

"Ponovno ćemo se sastati krajem ovog ili početkom idućeg tjedna. Ovoga petka ćemo ja i moji zamjenici preuzeti dužnost", rekao je Puljak.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak (Centar) potvrdio je u utorak Hini da se tijekom popodneva sastao s vodstvima gradskog SDP-a i Mosta, s kojima je razgovarao o budućoj suradnju i Gradskom vijeću.

Sastanci su, kaže, prošli u vrlo konstruktivnoj atmosferi, razgovarali su o tome kako će funkcionirati u budućnost. Dodao je i kako bi se uskoro trebali ponovno sastati i donijeti konkretne zaključke te potom konstruirati Gradsko vijeće i započeti s radom.

"Nismo pričali o tome tko će biti na čelu Gradskog vijeća već smo okvirno razgovarali o modalitetima suradnje. Sastanci su bili konstruktivni i očekujem da će se u takvom duhu i nastaviti. Ponovno ćemo se sastati krajem ovog ili početkom idućeg tjedna. Ovoga petka ćemo ja i moji zamjenici preuzeti dužnost", rekao je Puljak.

Ivica Puljak je u drugom krugu izvanrednih lokalnih izbora za gradonačelnika Splita, održanog u nedjelju, 10. srpnja, osvojio 27.496 glasova, a njegov protukandidat nestranački kandidat HDZ- a i HSS-a Zoran Đogaš 13.243 glasa. 

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća mora biti održana u roku od 30 dana od objave službenih rezultata, pa bi po tome Split trebao potvrditi novo vodstvo prije blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije