ŠETALA PSA

Pronašla vrećicu u parku pa zvala sina da pogleda što je unutra, odmah su zvali policiju

Foto: ilustracija
03.02.2019.
u 08:11

Policija u Londonu objavila je apel za pronalazak majke napuštenog novorođenčeta koje je ostavljeno u parku pod teškim zimskim uvjetima

Policija u Londonu objavila je apel za pronalazak majke napuštenog novorođenčeta koje je ostavljeno u parku pod teškim zimskim uvjetima, piše CNN. 

Djevojčica je ostavljena u parku u istočnom Londonu u četvrtak navečer kada se temperatura spustila ispod nule. Policajci su pozvani oko 22.15, a djevojčica je hitno prebačena u bolnicu.

Djevojčica se nalazi u stabilnom stanju, a službenici su uputili apel majci djeteta, za koju smatraju da joj je potrebna hitna medicinska pomoć.  

- Sve smo više zabrinuti za vašu dobrobit, te vas pozivamo da stupite u kontakt ili s policijom, s vašom lokalnom bolnicom ili s GP kirurgijom. Zaista je važno da znamo da ste sigurni- rekao je inspektor Shane Clarke.   

- Moja majka je u 22 sata šetala psa te je čula zvukove koji dolaze iz vrećice. Nazvala me jer ju je bilo strah prići vrećici. Kada sam stigao pronašao sam bebu u vrećici - rekao je Ovidijus Zvaliauskas koji je pronašao bebu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?