Prva dama Francuske

Priznanje Brigitte Macron o ljubavi s 24 godine mlađim suprugom

Foto: AFP
1/4
18.08.2017.
u 15:53

Prije nego što je Emmanuel Macron postao predsjednik Francuske, njegova veza sa suprugom Brigitte bila je česta tema u javnosti zbog samo jednog razloga. Naime, Brigitte Macron 24 je godine starija od svog muža, a sada je i ona sama odlučila progovoriti o njihovoj vezi...

Brigitte Macron u intervjuu za francusko izdanje časopisa Elle napokon se osvrnula na temu svoje veze s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Prva dama Francuske otkrila je kako je odlučila vlastitu sreću staviti na prvo mjestu kada je započela vezu s Emmanuelom Macronom. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorica.

Vezu su započeli kada je 18-godišnji Emmanuel glumio u dramskoj predstavi koju je Brigitte vodila u jednoj privatnoj školi na sjeveru Francuske. Iako je on posljednju godinu školovanja nastavio u Parizu, njihova je veza tu udaljenost izdržala.


- Postoje trenuci u vašem životu kada trebate donijeti vrlo važne odluke. Za mene je upravo tada tako i bilo. Kada čitam o nama, uvijek imam dojam da čitam priču nekog drugog. Naša priča puno je jednostavnija. Stoga je ono što je bilo rečeno tijekom ovih 20 godina beznačajno. Naravno, doručkujemo zajedno – ja sa svojim borama, a on sa svojom mladošću, otvoreno je izjavila 64-godišnja Brigitte, prenosi Zadovoljna.hr. 

- Da nisam tada to učinila, propustila bih živjeti svoj život. Provodila sam jako sretne trenutke sa svojom djecom, ali sam istovremeno osjećala da trebam proživjeti ovu ljubav kako bih u potpunosti bila sretna, nadodala je prva dama.

Emmanuel i Brigitte vjenčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri 39-godišnjeg francuskog predsjednika.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?