objavio video

Pred djetetom zapalio auto jer nije prošao tehnički pregled

15.08.2018.
u 08:17

Saši Jankoviću iz Požege i Đurđu Milanoviću iz okoline Jagodine u Srbiji, koji su zapalili svoja vozila upravo se pridružio i Mihajlo Stamenković iz sela Stajkovci kod Leskovca.

Nova stroga pravila tehničkog pregleda dovele su do očaja mnoge vozače, od kojih su mnogi jedva uspjeli registrirati svoja vozila, zbog brojnih i nedovoljno jasnih propisa ispravnosti vozila.

Na snimci koju je postavio na društvenim mrežama, vidi se kako u automobil Fiat Bravo, za koji kaže da ga nije mogao registrirati, prvo stavlja sijeno, a potom ga polijeva benzinom i pali, prenosi Radio Sarajevo.

Cijelo vrijeme uz njega je bio dječak, ne stariji od 7 godina, a “pratnja” ovom činu bio je i njegov monolog o nepravdi jer, kako kaže, zbog strogih pravila, nije prošao tehnički pregled.

Podsjetimo, veliku pažnju javnosti privukao je slučaj koji se dogodio u Požegi, kada je vlasnik zapalio vozilo jer nije prošlo tehnički pregled.

Ljutit muškarac, koji nije dobio dozvolu o ispravnosti vozila, 500 metara nakon što je sišao s kontrolnog kanala, zaustavio je vozilo, polio ga benzinom i zapalio ga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije