TRAGIČNE VIJESTI

Potpuni kaos: Treneru bivšeg doprvaka Turske u potresu poginulo 15 članova obitelji

Medyaradar
06.02.2023.
u 20:49

Vrlo teško stanje je na jugu Turske gdje je razorni potres uništio gradove

Dva katastrofalna potresa pogodila su jug Turske i sjeverni dio Sirije. Prvi se dogodio rano ujutro i bio je jačine 7.8 po Richteru, a drugi je pogodio Tursku nekoliko sati kasnije i bio je snage 7.5. Službeni broj poginulih, prema najnovijim informacijama, diljem Turske i Sirije sada iznosi skoro više od 2300, a tisuće su ozlijeđene.

U tijeku je velika akcija spašavanja. Strahuje se da bi broj žrtava mogao biti puno veći, brojke stradalih i ozlijeđenih svaki sat sve više rastu. A veliku tragediju doživio je pomoćni trener turskog prvoligaša Sivasspora, Ayhan Tenbeloglu, koji je izgubio čak 15 članova obitelji u raznornom potresu. 

 

 

- Veoma nam je žao zbog svih stradalih. Naša sućut. Prvo smo ujutro pozvali našeg trenera golmana Cengiza. Saznali smo za njihovu situaciju. Jako nam je žao zbog jednog od pomoćnih trenera, Ayhana Tenbeloglua. Preminulo je 15 članova njegove obitelji. U Sivasu pada jak snijeg i to otežava situaciju. Živimo u veoma teškom danu i kao klub dat ćemo sve od sebe da pomognemo - objavio je tehnički direktora kluba, Riza Calimbay. 

 

 

Inače, Sivasspor je prošle godine bio finalist turskog Superkupa te doprvak Superlige u sezoni 2008/2009. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije