U MAKEDONIJI

Porodila se tijekom izleta pa dijete bacila u kantu za smeće

beba
13.05.2016.
u 18:24

Dvadesettrogodišnja studentica iz Skoplja T. I. porodila se tijekom apsolventskog putovanja na graničnom prijelazu Tabanovci, na sjeveru Makedonije. Nakon poroda novorođenče je bacila u kantu za smeće i potom nastavila putovanje.

Istraga koju je provela makedonska policija pokazala je da je studentica bila u sedmom ili osmom mjesecu trudnoće.

“Porođaj se dogodio dok je studentica bila u toaletu. Nakon porođaja studentica je uzela novorođenče i stavila ga u kantu za smeće. Nakon toga vratila se u autobus i nastavila putovanje”, priopćio je makedonski  MUP-a a prenosi agencija Anadolija.

Pronašli tijelo u kanti za smeće

Zaposlenici na graničnom prijelazu Tabanovci su pronašli tijelo novorođenčeta u kanti za smeće, nakon čega su to prijavili policiji. Nakon provedene istrage, policija je kontaktirala organizatore putovanja koji su došli do studentice koja je 30. ožujka ove godine pregledana u jednoj ginekološkoj klinici u Pragu gdje joj je pružena pomoć.

Po završetku putovanja, 18. travnja, policijski službenici priveli su studenticu T. I. na graničnom prijelazu na ulazu u Makedoniju nakon čega je podvrgnuta dodatnom medicinskom vještačenju.

Dijete bi preživjelo

Tijekom istrage je utvrđeno da bi novorođenče preživjelo da je rođeno u odgovarajućim bolničkim uvjetima.

Protiv 23-godišnje studentice T. I. podnesena je prijava zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva djeteta pri porođaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije