prijetnja je bila lažna

Policija je okružila zrakoplov u Manili

fsfs
Twitter
20.09.2016.
u 12:54

Filipinske snage sigurnosti okružile su u utorak saudijski zrakoplov po slijetanju u zračnu luku u Manili nakon što je pilot zabunom pritisnuo dugme za uzbunu i nehotice pokrenuo sigurnosnu operaciju, objavili su dužnosnici, prenose agencije.

Zrakoplov je letio iz saudijskog grada Jeddaha prema Manili, a nakon slijetanja je izoliran na sletnoj stazi zbog "prijetnje". Saudijska televizijska postaja Ekhbarija javila je da je incident završen i da je uzbuna bila lažna. Putnicima je dopušteno da izađu iz zrakoplova.

Agencije su ranije javile da su snage sigurnosti okružile putnički zrakoplov tvrtke Saudia Airlines nakon slijetanja u zračnu luku u glavnom gradu Filipina Manili zbog neidentificirane prijetnje. "Dvadeset milja prije slijetanja, vlasti međunarodne zračne luke u Manili dobile su uputu od kontrolnog tornja da se let Saudia Airlinesa SV 872 nalazi pod prijetnjom", priopćile su ranije aerodromske vlasti.

 

Saudi Airlines jet isolated at Manila Airport after the pilot advised the control tower the plane was "under threat"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?