osuđen na 25 godina zatvora

Policajac u Engleskoj silovao curicu, sve je snimao mobitelom

ilustracija
13.12.2018.
u 19:11

Policajac Ian Naude osuđen je na 25 godina zatvora zbog niza seksualnih prijestupa, među kojima je i silovanje 13-godišnje djevojčice, javlja Sky News.

Djevojčicu je silovao tri dana nakon što je po službenoj dužnosti bio u njenoj kući kako bi istražio prijavu obiteljskog nasilja.

Par dana nakon prijave, došao je u kuću djevojčice kada njene majke nije bilo doma, pozvao ju je u auto i silovao na zadnjem sjedištu svog automobila, prenosi Index.hr.

Činilo mu se da žrtva “u tome uživa“

Ian Naude, otac jednogodišnjeg djeteta, snimio je svoj zločin na mobitelu. Na sudu je zanijekao da se radilo o silovanju te rekao kako se njemu činilo da žrtva “u tome uživa“.

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom policijskih odjela Staffordshirea i West Mercia zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloljetnica.

Također se otkrilo kako se na internetu predstavljao kao 15-godišnjak, zavodio maloljetne djevojke i tražio od njih da mu pošalju svoje razgolićene fotografije.

“Pridružili ste se policiji ne da pomognete zajednici, već da se domognete pristupa mladim i ranjivim djevojkama. Radi se o djevojkama kojima je trebala tvoja pomoć i zaštita“, rekao je sudac Clement Goldstone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije