dječak koji je svijetu slomio srce

Pokušao prodati igračku kako bi kupio hranu

dječak
lustracija: 123rf
15.08.2016.
u 19:15

Priča o sedmogodišnjem dječaku iz Ohia mnoge je potresla. Naime, on je prošle nedjelje lutao ulicama Franklina, kada ga je spazio policajac Steve Dunham i pitao ga što radi.

Maleni je nakon početnog nećkanja priznao kako pokušava nabaviti novac za hranu. Kako je rekao, bio je gladan te je planirao prodati igračku. Priznao je da nije jeo nekoliko dana.

Policajac ga je odmah odveo na ručak, nakon čega je policija posjetila i njegov dom te tamo zatekla još četiri dječaka u dobi od 11, 12, 15 i 17 godina. Kuća je bila u užasnom stanu, prljava i neuredna, sa smećem i praznim bocama alkohola posvuda. Policajci su kazali kako je sve smrdjelo po mačjem urinu.

Djeca su odmah oduzeta roditeljima, a protiv njih je podignuta optužnica na pet točaka, svaka za zanemarivanje djeteta. Trenutno se o dječacima brine rodbina. Roditelji su se pred sudom izjasnili nevinima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije