Dobitak ide u Njemačku

Pogođen Eurojackpot! Sretnik je dobio čak 76,8 milijuna eura

eurojackpot
26.03.2016.
u 08:13

Dobitni listić je uplaćen u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. To je drugi najveći dobitak u igri eurojackpot

Čak 76,8 milijuna eura otišlo je sretnom dobitniku u Njemačku. On je u petak u igri eurojackpot pogodio dobitne brojeve 9,10,19,20,35 i dva dodatna 3 i 4.

Dobitni listić je uplaćen u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. To je drugi najveći dobitak u igri eurojackpot. Brojevi su izvučeni u petak navečer u Helsinkiju, piše 24sata.hr. 

Najveći dobitak ostvaren u Hrvatskoj iznosi 747.765 kuna za pogođenu "5+0" kombinaciju. Nakon što osam puta za redom nije pogođen jackpot, igrači iz 17 zemalja su u petak navečer imali šansu osvojiti ovaj ogroman dobitak.

U Njemačkoj je dosad najveći dobitak bio 59 milijuna eura koje je 2014. osvojio igrač iz Hessena na državnoj lutriji. Najveći dobitak u eurojackpotu dosad je bio 90 milijuna eura. Taj je iznos 2015. osvojio sretni dobitnik u Češkoj.

Kako bi se osvojio eurojackpot igrač mora pogoditi pet brojeva od 50 te dva od 10. Šanse za to su jedan naprema 95 milijuna, piše Bild.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije