ZABAVA U OPERACIJSKOJ SALI

Petero liječnika i medicinskih sestara dobilo otkaze zbog sramotne snimke

ass
12.04.2017.
u 17:57

Petero liječnika i medicinskih sestara iz bolnice Santa Cruz de Bocagrande u kolumbijskom gradu Bolivaru izazvali su zgražanje diljem svijeta i interneta svojom poluminutnom snimkom objavljenom na društvenim mrežama, prenosi Net.hr

Na snimci se vidi kako medicinsko osoblje u operacijskoj sali pleše, pjeva, smije se i glupira pored posve golog pacijenta koji je pod narkozom ležao na operacijskom stolu, piše Daily Mail.

Uprava bolnice izrazila žaljenje i podijelila otkaze

 

Uprava bolnice nije dugo čekala sa sankcijama za ovu krajnje neprimjerenu gestu, tim više što je objavljena na društvenim mrežama nanijela štetu klinici. Petero liječnika i medicinskih sestara koji se vide na snimci dobili su otkaze.

“Poštovanje prema dostojanstvu pacijenata najvažnije je do čega držimo u našoj klinici. Stoga izražavamo veliko žaljenje zbog neprimjerenog ponašanja onih naših djelatnika koji se vide na snimci u operacijskoj sali”, priopćili su iz bolnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?