Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Svijet

Ovo je mladić koji je upucao policajca pred Vladom: Na Facebooku se fotografirao s oružjem

Bezuk je živio na području Kutine, a otac mu je bio dragovoljac Domovinskog rata, neslužbeno doznajemo.
12. listopada 2020. u 13:08 1 komentara 779 prikaza
Foto: Facebook

Napadač koji je jutros na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, neslužbeno doznajemo, zvao se Danijel Bezuk. Imao je 22 godine.

"Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti" - napisao je jutros na Facebooku neposredno nakon pucnjave Kalašnjikovim.

Bezuk je živio na području Kutine, a otac mu je bio dragovoljac Domovinskog rata, neslužbeno doznaje 24sata.hr.

Među fotografijama na njegovom Facebook profilu može se naći i jedna s drvenim modelom puške. Na njoj mladić pozira prekrivenog lica, odjeven u bijeli skafander. Također, na ovoj društvenoj mreži Bezuk je s YouTubea dijelio i snimke pucnjave strojnicom.

Kako neslužbeno doznaje 24sata, mladić se nikad nije liječio zbog nekih psihičkih problema niti je zbog tražio liječničku pomoć. Članovi njegove obitelji nisu htjeli razgovarati i poklopili su slušalicu.

  • Bogodol:

    Pokoj mu duši, žao mi je dečka, i on je nekada bio umiljato dijete, odhranili su ga roditelji, a došao je u situaciju da učini glupost, sebi oduzme život i nanese bol svojoj obitelji. Ne želim nikome ovu tragediju i ... prikaži još! ranjenom policajcu želim brz oporavak. Jadni dečko trebao se liječiti, kako da nitko nije primjetio nikakve znakove na njemu.