Sigurno vas zanima

Ovako je izgledala svadba od milijardu dolara

svadba
Foto: Instagram
1/5
30.03.2016.
u 19:37

Sin rujskog tajkuna, Said Gutseriev vjenčao se na svadbi u Moskvi vrijednoj 1.3 milijardi dolara. Mladence i goste zabavljala su J.Lo, Enrique Iglesias i Sting

Said Gutseriev (28) i studentica Khadija Uzhakhovs (20) vjenčali su se na neviđeno ekstravagantnom piru u moskovskom restoranu i dvorani Safisa.

Said je sin ruskog medijskog i naftnog tajkuna, Mikhael Gutseriev koji je svadbu platio preko 6 milijardi kuna. Mladenka Khadija na sebi je imala vjenčanicu Elie Saab, vrijednu oko 7 milijuna kuna, prenosi 24sata.hr. Mladenka je trebala pomoć troje asistenata pri kretanju, s obzirom da joj je haljina bila teška gotovo 12 kilograma zbog mnogobrojnih dijamanata kojim je optočena. Khadija je na glavi imala dijamantnu tijaru.

Sama sala bila je gotovo cijela bila obložena pravim cvijećem, iznutra i izvana. Svadbena torta imala je 12 katova, a gotovo svi gosti dovezeni su bijelim Rolls Roycevima.

Mladenke i brojne goste zabavljale su velike zvijezde. Prvo je zapjevala Jennifer Lopez, koja se čudila kako nitko ne zna riječi njenih hitova. Nakon nje, nastupio je Enrique Iglesias , a zatim i Sting. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?