DVOLIČNI POLITIČAR

Otkriveni detalji razgovora britanskog političara i muških prostitutki!

asa
Foto: Youtube
05.09.2016.
u 17:33

Predsjedatelj britanskog parlamentarnog odbora za praćenje politike o kriminalu, imigraciji i drogi snimljen je kako raspravlja o drogama i seksu bez zaštite s muškim prostitutkama, piše Daily Mail.

‘Prodavač strojeva za pranje rublja’

Dok su se mladići za iznajmljivanje svlačili, jedan je upitao parlamentarca Keitha Vaza. “A koje je tvoje ime?”

“Jim”, odgovorio je oženjeni predsjedatelj parlamentarnog odbora, dodavši da se bavi prodajom strojeva za pranje rublja, prenosi Net.hr

Ali njegovo skrivanje bilo je uzaludno jer je barem jedan od eskorta već znao njegov pravi identitet.

Snimke objavljene u tabloidu

I dok oženjeni otac dvoje djece priča o drogama, seksu bez zaštite i novcu s muškim prostitutkama, niti ne zna da ga snimaju.

Jučer je jedan britanski tabloid objavio isječke iz snimljenog razgovora, koji bacaju novo svjetlo na čovjeka čiji odbor nadzire državnu politiku u vezi kriminala, imigracije i droge.

BRITAIN-POLITICS-LABOUR
Oženjeni političar uhvaćen u skandalu s drogom i muškim prostitutkamaFoto: ADRIAN DENNIS/AFP

Susret je snimljen 27. kolovoza, ali tabloid tvrdi kako to nije prvi put da se Vaz susreo s prostitutkama, za koje se pretpostavlja da su Poljaci.

Parlamentarac je više puta uplaćivao novac u iznosima od 150 funti (1.340 kuna) kako bi organizirao seks u četvero, zajedno s mladićem iz Poljske, njegovim dečkom i još jednim Rumunjem.

Ne ponaša se u skladu sa svojim političkim djelovanjem

Zauzvrat je tražio da se dobro zabavljaju. Kasnije je tražio i da kupe kokain. Godine 2010. Vaz je u Parlamentu zahtijevao jače mjere u borbi protiv “opasne” trgovine kokainom.

Kao parlamentarac, Vaz je sudjelovao u kampanji za siguran seks, ali iz snimljenog materijala očito je da sam i ne prakticira tako što. U razgovoru s muškim prostitutkama rekao je kako je tijekom odnosa s njihovim kolegom, ovaj zaboravio kondom.

Kada su ga pitali kako je mogao biti siguran da taj čovjek nema spolno prenosive bolesti, Vaz je odgovorio “Nisam znao.” Upitan želi li ovaj put koristiti kondom, odgovorio je “Ne.”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije