ZABORAVIO ZAKLJUČATI VRATA

Otetu djevojčicu student dvije godine držao zatočenu u stanu

Japan
Foto: ilustracija
28.03.2016.
u 11:44

Japanska 15-godišnja djevojčica iznenada se pojavila u nedjelju u Tokiju dvije godine nakon što ju je oteo i držao zatvorenu student, danas 23-godišnjak, objavili su tamošnji mediji i policija.

Otmičar je također pronađen u ponedjeljak ujutro stotinjak kilometara od svojeg doma nakon što se pokušao ubiti, prema kazivanju svjedoka kojeg je intervjuirala postaja NHK.

Javila roditeljima da ju ne traže

U ožujku 2014. godine nestala je učenica iz Saitame, tokijskog predgrađa. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže.

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine, prenosi Net.hr

Otmičar ostavio otključana vrata

Pojavila se u nedjelju telefonirajući majci i policiji s javnog telefona na željezničkoj stanici nakon što je uspjela izaći iz stana gdje je držana silom, za vrijeme otmičareva odsustva.

Zaljubljenik u informatiku i zrakoplovstvo, s novostečenom diplomom Sveučilišta u Chibi, tokijskom predgrađu, ovog je puta zaboravio zaključati vrata, rekla je djevojčica koju citira televizija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije