Royceom na Lambo

Ogromna šteta u manjoj prometnoj nezgodi

17.10.2020.
u 19:27

Lakša prometna nezgoda s vozilima vrijednim preko 400 tisuća eura dogodila se ovoga tjedna u Engleskoj, a fotografija s mjesta događaja odmah je postala hit na društvenim mrežama

U mjestu Walsall u blizini Birminghama u Engleskoj dogodila se ovoga tjedna ne toliko strašna prometna nezgoda. Jedan automobil naletio je na drugi, policija je napravila zapisnik, ozlijeđenih nije bilo, i to bi bilo sve – da nije riječ o automobilima na fotografiji.

U ovom je sudaru, naime, sudjelovao Rolls-Royce Ghost, vrijedan najmanje 255 tisuća eura, koji se zaletio u Lamborghini Urus, vrijedan najmanje 165 tisuća eura!

Izvori kažu kako je nezgodu izazvao vozač Rolls-Roycea, da bi odmah po zabijanju u Lamborghinijev SUV – pobjegao. Fotografiju su na Twitteru podijelili iz lokalnog policijskog ureda, i najavili da će “nazvati vlasnika Rollsa i pitati ga zašto se udaljio s mjesta nesreće”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije