LOŠE VIJESTI ZA VOZAČE

Od danas vrijede nove cijene goriva u Hrvatskoj. Benzin i dizel znatno poskupjeli

storyeditor/2023-02-06/gorivo.jpg
30.01.2024.
u 09:23

Benzin je poskupio za četiri centa te se s 1,38 eura po litri popeo na 1,42, dok je dizel poskupio 5 centi pa je tako njegova cijena od danas 1,43 eura po litri

Od danas su na snazi nove cijene goriva, odluka koju je jučer Vlada donijela na održanoj telefonskoj sjednici. Znatnije poskupljenje uslijedilo je nakon razdoblja manjeg pojeftinjenja, a nove cijene bit će na snazi iduća dva tjedna. 

Benzin je tako poskupio za četiri centa te se s 1,38 eura po litri popeo na 1,42, dok je dizel poskupio 5 centi pa je tako njegova cijena od danas 1,43 eura po litri. Plavi dizel poskupio je koliko i benzin, za četiri centa po litri, dok je UNP za spremnike i za boce poskupio po 2 centa te danas iznose 1,17 eura po kilogramu, odnosno 1,73. 

Ove cijene goriva vrijedit će sljedeća dva tjedna te će građani od potencijalnih novih porasta cijena nafte biti zaštićeni.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?