Bivši američki predsjednik

Obama podržao predsjedničku kandidaturu Joea Bidena

obama
14.04.2020.
u 21:58

Bivši američki predsjednik Barack Obama podržao je predsjedničku kandidaturu Joea Bidena, koji je bio potpredsjednik tijekom njegova dva mandata u Bijeloj kući.

-Ponosan sam što podržavam mog prijatelja Joea za predsjednika SAD-a - rekao je Obama u videozapisu koji je objavio na svom Twitter profilu.

Obama je poručio kako, posebno u razdoblju epidemije koronavirusa, Bijeloj kući treba snažno i principijelno vodstvo, prenosi Anadolija.

-Vjerujem kako Joe ima sve kvalitete koje bi predsjednik trebao imati upravo sada - naveo je Obama, te dodao: "Joe ima karakter i iskustvo da nas vodi u jednom od naših najmračnijih vremena i pomaže u dugotrajnom procesu ozdravljenja."

Podvukao je također kako je odluka da ga izabere za potpredsjednika tijekom svog mandata, bila jedna od najboljih koju je donio u svom životu.

Ono što je zanimljivo je činjenica da Obama tijekom 12-minutnog videozapisa niti jednom nije spominjao ime aktualnog predsjednika Donalda Trumpa.

Iznio je također i niz pohvala na račun Bernieja Sandersa, koji je također, povukao kandidaturu i svoju podršku dao Bidenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije