veliki obožavatelj

Obama jednom anegdotom opisao kakav je čovjek Bob Dylan

Obama
15.10.2016.
u 07:03

BARACK OBAMA veliki je obožavatelj Boba Dylana i često ga ističe kao jednog od svojih omiljenih glazbenika, prenosi Index.hr

Nakon što je Dylan dobio Nobelovu nagradu za književnost, Obama mu je čestitao na Twitteru gdje je napisao: "Čestitam jednom od mojih najdražih pjesnika, Bobu Dylanu, na zasluženoj Nobelovoj nagradi".

 

Congratulations to one of my favorite poets, Bob Dylan, on a well-deserved Nobel. http://spoti.fi/25fTuWt 

 

Njih dvojica su se prvi put susreli 2010. godine kada je Dylan nastupao u Bijeloj kući. Obama je tada za Rolling Stone otkrio svoje dojmove o slavnom glazbeniku.

"Bio je baš onakav kakvog sam ga i zamišljao. Završio je pjesmu, sišao s pozornice, došao do mene, pružio mi ruku, kratko se nasmiješio i otišao. To je bila naša jedina komunikacija. Sjećam se da sam pomislio: 'Pa to je baš Bob Dylan kakav i želiš da bude. Ne želiš da se smješka i prenemaže. Želiš da bude skeptičan prema svemu'. To je bila prava stvar", otkrio je Obama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?