ISPLATI LI SE?

Nude kuće za jedan euro uz samo jedan uvjet!

Thinkstcok
09.10.2017.
u 11:46

Riječ je o planu tri talijanska grada kojim žele spriječiti da njihova mjesta u doglednoj budućnosti ostanu bez stanovnika

Nevjerojatna ponuda dolazi iz Italije. Naime, u ponudi stoji da se nekretnine mogu kupiti za samo jedan euro, a za neke piše da su dostupne i za nulu! 

Čak i za vilu u jednom od razvikanih, umjetnički milijun puta opjevanih pitoresknih talijanskih gradića. Riječ je o planu tri talijanska grada kojim žele spriječiti da njihova mjesta u doglednoj budućnosti ostanu bez stanovnika i da ih se izbriše s geografskih karata.

Neke se nekretnine nude čak i za nula (0) eura. Uvjet je samo jedan; kupac se mora obavezati da će poklonjenu nekretninu obnoviti, i to tako da će u nju investirati najmanje 25.000 eura, piše Express.

No ipak, radi se o ruševnim zgradama koje treba spašavati od potpunog kolapsa. Ili koje u najboljem slučaju nisu pogodne za stanovanje čak niti kućnih ljubimaca. No, još uvijek je riječ o fascinantnim tradicionalnim građevinama na prekrasnim mediteranskim lokalitetima.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije