KAKVA DRŽAVA

Njihov vođa kontrolira vrijeme, imaju lijek za rak, a u povijesti tu je živjelo mitsko biće!

Reuters/PIXSELL
18.12.2017.
u 09:28

Sjevernokoreanci su izmislili lijek, kombinaciju ginsenga i drugih sastojaka, koji sprječava i liječi neke od najgorih epidemija bolesti koje je svijet vidio.

Najzatvorenija država na svijetu, Sjeverna Koreja, može se pohvaliti i s najosebujnijom državnom propagandom na svijetu pa tako njihov diktator i vođa Kim Jong Un, prema napisima medija iz te države, može kontrolirati vrijeme.  

Prije tjedan dana sjevernokorejski mediji objavili su fotografiju na kojoj se vidi da se Kim Jong Un popeo na najvišu planinu te države, Paektu, u crnim kožnim - cipelama. Ništa tu ne bi bilo čudno da u tom trenutku vrh nije bio debelo pokriven snijegom.  Mediji su napisali da je vođa "uspio kontrolirati vremenske prilike" dok se penjao na planine pa su tako, prema njihovim napisima, "loše vremenske prilike nestale" te se "napravio put za njihovog vođu". 

Lijek za AIDS, ebolu i rak

Još je jedna nevjerojatna vijest, ako će se vjerovati znanosti, prije dvije godine stigla iz Sjeverne Koreje. Prema njoj, Sjevernokoreanci su izmislili lijek, kombinaciju ginsenga i drugih sastojaka, koji sprječava i liječi neke od najgorih epidemija bolesti koje je svijet vidio. 

Prema verziji najpoznatije sjevernokorejske agencije KCNA taj lijek liječi AIDS, ebolu i rak. 2015. godine su tvrdili da je lijek nazvan Kumdang-2 uspješno testiran na bolesnicima u Africi. U nevjerojatnoj vijesti stoji da je od AIDS-a izliječeno čak 56 posto onih koji su pili lijek.

Ovdje je živio mitski jednorog

2012. godine ista agencija je tvrdila da su u Sjevernoj Koreji našli drevno utočište jednoroga! sve to ne bi bilo čudno da jednorog nije izmišljeno mitsko čudovište koje nikada nije hodalo svijetom. No, prema vijesti koju je objavila KCNA , "arheolozi Instituta za povijest Sjevernokorejske akademije za društvene znanosti". 

Kako ne bi bilo zabune, na stijeni koja je okruživala ulaz na mjesto gdje je živjelo to mitsko biće stajao je natpis da je to "mjesto gdje obitava jednorog".    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?