POKUŠAO POBJEĆI

Njemačku policiju šokirao maloljetni prizor iza volana, a onda su vidjeli tko se sve krije u autu

Njemačka
26.03.2024.
u 07:46

Njemačka policija primijetila je 13-godišnjaka iza volana u Lindenfelsu (Bergstraße) oko 3.20 ujutro, a kada su ga pokušali zaustaviti, dječak je samo ubrzao vožnju. Dječak je nakon kratke vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i zaustavio se pored šumskog puta. P

Prebrzi i prežestoki, tako bi se mogla nazvati pustolovina 13-godišnjeg dječaka i njegovih prijatelja koji su odlučili bježati pred policijom. Dječak (13) u Lindenfelsu u južnom Hessenu je u noći s ponedjeljka na utorak krenuo u noćnu vožnju s majčinim vozilom u kojem je bilo još pet druge djece, piše Fenix-magazin.

Njemačka policija primijetila je 13-godišnjaka iza volana u Lindenfelsu (Bergstraße) oko 3.20 ujutro, a kada su ga pokušali zaustaviti, dječak je samo ubrzao vožnju. Dječak je nakon kratke vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i zaustavio se pored šumskog puta. Policija je utvrdila da je osim osim maloljetnog vozača u vozilu je bilo još pet dječaka i djevojčica i to u dobi od 13 do 16 godina.

Maloljetnici su predani zakonskim skrbnicima. U ludoj vožnji nitko nije ozlijeđen, no u potjeri je nastala šteta od oko 10.000 eura. Još uvijek nije jasno kako je 13-godišnjak došao do ključeva vozila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije