RAST CIJENA

Njemački portal upozorava Nijemce što da izbjegavaju u Hrvatskoj

Dubrovnik
20.08.2023.
u 10:55

Sa svih strana pristižu članci o skoku cijena na hrvatskoj obali. Neki su zbog njih od ljetovanja odustali a nekima je sve prisjelo kada su dobili račun za prvu večeru, taksi ili kuglicu sladoleda.

Ipak, ima i portala koji gledaju na drugu stranu priče, pa tako Fenix magazin prenosi savjete njemačkih medija za uštedu na odmoru u Hrvatskoj.

-  Ako želite uštedjeti u Hrvatskoj, nemojte se previše koncentrirati na turističke obalne gradove tijekom svog odmora - navode za početak, nabrajajući Dubrovnik, Split, Hvar i Rovinj. Preporučuju posjetiti unutarnju Hrvatsku gdje su cijene 'umjerene'.

Osim toga, oni koji tek sada razmišljaju o ljetovanju imaju sreće, jer brojni iznajmljivači, konkretno u Istri iako ih ima diljem zemlje, panično snižavaju cijene smještaja koji još nisu do kraja popunjeni. Pišu da su kod nekih cijene i 60 posto niže nego prije nekoliko tjedana.

Za kraj, ako ništa drugo ne upali, savjetuju Hrvatsku zamijeniti Albanijom.

-  U usporedbi s klasičnim destinacijama za odmor, manje je gužve, a time i lakše za novčanik. A ima dovoljno za opuštanje i otkrivanje, od prekrasnih plaža preko slikovitih sela do netaknutih krajolika - smatraju Nijemci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije