ISIL u panici:

Nitko ne zna tko je snajperist koji im ubija vođe

snajperist
30.01.2016.
u 14:27

Vođe tzv. islamske države u libijskom gradu Sirte posljednja dva tjedna žive u konstantnom strahu. Naime, nepoznati je snajperist u tom razdoblju ubio tri visoka činovnika te terorističke organizacije unatoč činjenici da je grad prepun pripadnika ISIL-a. Tamo ih naime ima više od tri tisuće prenosi 24sata.hr

Prema nepotvrđenim informacijama, piše Daily Mail, ISIL-ovi borci sada 'češljaju' svaki kutak grada ne bi li pronašli čovjeka koji im stvara  probleme. 

Libijski 'prospect' piše kako je prvi ubijeni vođa bio Hamad Abdel Hady, službenik na sudu koji je provodio šerijat. šest dana kasnije blizu svoje je kuće ubijen Abu Mohammed Dernawl, a treća je žrtva najvjerojatnije Abdullah Hamad al Ansari. On je ubijen na izlasku iz džamije. 

Nekada mirni obalni grad u kojem je inače rođen Muammar Gaddaffi danas je poprište mučenja, ubijanja, javnih egzekucija i razapinjanja na križevima. Hoće li pak misteriozni snajperist 'odnijeti' još koju glavu iz redova ISIL-a pokazati će vrijeme. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?