Premoćna pobjeda

Nikada jači Erdogan može od Angele Merkel tražiti što hoće

Turkish President Tayyip Erdogan (L) is greeted by his supporters during his visit to the Eyup Sultan mosque in Istanbul, Turkey, November 2, 2015 in this handout photo provided by Presidential Press Office. President Erdogan said on Monday the nation had
03.11.2015.
u 06:15

Turski nacionalisti i Kurdi najveći su gubitnici ovih izbora. No Erdoganu bi Kurdi mogli zatrebati zbog planiranih ustavnih promjena

Nema sumnje da će velika pobjeda turskom predsjedniku Erdoganu i njegovoj islamističko-konzervativnoj stranci pravde i razvoja na prijevremenim parlamentarnim izborima dati još veću moć ne samo unutar Turske već i u regiji.

Pobjedom na izborima Erdogan je za zemlje članice EU postao jedini spasitelj koji može zaustaviti rijeku izbjeglica s kojom se danas susreću. Međutim, pitanje je koju će cijenu zemlje EU morati platiti kako bi im se Erdogan smilovao i zaustavio priljev izbjeglica.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?