STOŽER

Ni danas nema novozaraženih u Hrvatskoj

08.06.2020.
u 14:33

Nema novooboljelih u Republici Hrvatskoj u protekla 24 sata pa ukupan broj oboljelih od koronavirusa i dalje iznosi 2247. Do sada je testirano 68866 osoba, od toga 126 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 10 osoba. Od toga su na respiratoru 2 pacijenta. Ukupan broj ozdravljenih je 2128, što je 3 novoozdravljenih u 24 sata. Ukupan broj preminulih je 104.

Prema izvješću NZJZ-a SDŽ od ukupno 12 obrađenih testova sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je oporavljeno 511 osoba. Četiri osobe su hospitalizirane. Nema zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji.

Dvije osobe iz Splitsko-dalmatinske županije nalaze se na respiratoru. U karanteni hotela Zagreb nema nijedna osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije