HOROR U RUSIJI

Netko je ostavio vreću punu ljudskih šaka u snijegu

Reuters/ilustracija
09.03.2018.
u 17:46

Šokirani ribari odmah su obavijestili policiju o tome što su pronašli

Poprilično šokantno otkriće iznenadilo je ribare na dalekom istoku Rusije u mjestu Khabarovsk. Naime, pronašli su vreću s 52 odrezane šake. Lokalni ribari su prvo pronašli samo jednu šaku koja je bila izvan vreće, u snijegu.  

Šokirani ribari odmah su obavijestili policiju o tome što su pronašli. Uznemirujuće fotografije pojavile su se nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama, najčešće na Instagramu.

Prema pisanju RT-a, mnogi korisnici društvenih mreža počeli su nagađati o čemu se radi, a prvi zaključak je bio da se radi o djelu serijskog ubojice. Neki su upozoravali na to da se radi o ritualnim ubojstvima, kanibalizmu ili trgovanju ljudskim organima.

Istražitelji su opovrgnuli tvrdnje koje su se pojavile na društvenim mrežama i u medijima. Tvrde da se ne radi o djelu serijskog ubojice, već o nepropisnom odlaganju biološkog otpada. Istraga je i dalje u tijeku. 

Fotografije možete pogledati ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?