Slučaj u Njemačkoj

Nesvakidašnja scena: Ukrao vozilo Hitne pomoći, u njemu bila 22-godišnja pacijentica

hitna
21.12.2022.
u 20:44

Policija u Aschaffenburgu izvijestila je kako je pacijentica u vozilu hitne pomoći čekala osoblje kada je iznenadno u njih ušao nepoznati muškarac i sjeo za volan

Muškarac (31) ukrao je vozilo hitne pomoći koje je bilo parkirano ispred bolnice u bavarskom Aschaffenburgu. U vozilu je bila pacijentica. Policija je uspjela pronaći vozilo hitne pomoći i uhititi muškarca u blizini druge bolnice.

Prema priopćenju policije, pacijentica u Aschaffenburgu je čekala osoblje u vozilu hitne pomoći kada je u vozilo iznenada ušao muškarac. Očito je htio ukrasti auto.

– Vozilo je bilo parkirano ispred klinike u utorak. Dok su liječnici jednog pacijenta predavali tamošnjem osoblju, u vozilu je ostala 22-godišnjakinja koja je trebala biti prevezena kući, priopćila je policija u Würzburgu u srijedu, piše Fenix-magazin.

Kako je u svom priopćenju navela policija, muškarac koji je “očigledno psihički bolesnik” uočio je otključano vozilo hitne pomoći i s njim se udaljio, no ubrzo je lociran. Uhićen je u blizini druge bolnice gdje je očito htio ostaviti 22-godišnju pacijenticu.

– Muškarac, koji je bio i pod utjecajem lijekova, primljen je u bolnicu. Između ostalog, mora odgovarati za oduzimanje slobode i krađu, priopćila je policija.

Žena je potom navodno sigurno odvezena kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?