EgyptAir

Nestao zrakoplov na letu Pariz-Kairo sa 69 osoba

zrakoplov
19.05.2016.
u 07:01

EgyptAir je kazao i da je zrakoplov koji je letio na visini od 11.280 metara posljednji put viđen iznad Sredozemnog mora

Zrakoplov EgyptAira koji je poletio u srijedu navečer iz Pariza prema Kairu nestao je s radara, kazali su izvori u četvrtak.

"Dobro obaviješteni izvor u EgyptAiru rekao je da je zrakoplov na letu MS804, koji je poletio iz Pariza u 23.09 prema Kairu nestao s radara", kazala je kompanija na svom službenom Tweeter profilu.

U zrakoplovu, Airbusu A320, nalazi se 59 putnika i 10 članova posade. Mediji navode da su među putnicima u zrakoplovu bile i dvije bebe te jedno dijete.

EgyptAir je kazao i da je zrakoplov koji je letio na visini od 11.280 metara posljednji put viđen iznad Sredozemnog mora. Zrakoplov je ušao u egipatski zračni prostor no to nije prijavio, javlja CNN. Zrakoplov navodno nije poslao niti nikakv poziv u pomoć, prenosi 24sata.hr.

Egipatske vlasti kažu da se vrši intenzivna potraga za zrakoplovom. Prema karti koju je objavio Los Angeles Times zrakoplov je preletio i Bosnu i Hercegovinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije