na facebooku

Nenad Periš objavio emotivnu poruku: "Danas kada bi na tvojoj torti bilo 29 svijeća... Fališ mi, do boli..."

Nenad Periš
Davor Javorovic/PIXSELL
28.07.2023.
u 19:11

Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca 2021. godine u Beogradu, a njegovo tijelo pronađeno 18. svibnja u Dunavu kod Ade Huje, danas bi napunio 29 godina, a njegov otac Nenad Periš je ovaj dan obilježio porukom koja slama srce.

- Prije dvije godine na današnji dan bio sam kao i danas, u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada volim te… Danas evo na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći ja tebi da kažem, fališ mi, do boli, do boli... Danas kada bi na tvojoj torti bilo 29 svijeća grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada, zajedno zauvijek - napisao je Periš na Facebooku, prenosi Avaz.

 

 

 

Podsjetimo, nestanak Mateja Periša je podigao cijelu Srbiju na noge. Unatoč svim nadama, potraga za mladićem se završila kobno - njegovo tijelo je pronađeno nakon pet meseci u Dunavu kod Ade Huje, kilometrima daleko od mjesta gdje ga je nadzorna kamera posljednji put snimila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije