SHRVANI OTAC

Nenad Periš nakon nalaza obdukcije: Žao mi je što kamere nisu radile, Matej je tajnu odnio u grob

Nenad Periš
Davor Javorovic/PIXSELL
21.06.2022.
u 19:00

"Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš... Vjerujem tužiteljstvu i svima vam hvala", rekao je Nenad Periš

Nakon što su objavljeni rezultati obdukcije tijela Mateja Periša oglasio se i njegov otac Nenad Periš.

Podsjetimo, obdukcija je pokazala da na tijelu nema tragova nasilne smrti, ali su toksikološkim vještačenjem utvrđeni tragovi droge i alkohola. 

"Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odnio u grob. Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš... Vjerujem tužiteljstvu i svima vam hvala", rekao je Nenad Periš, piše Telegraf.

Podsjetimo, više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posljedica izvršenja kaznenog djela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći na 31. prosinac 2021. godine, izvršene provjere, do pronalaska njegovog tijela, 18. svibnja u rijeci Dunav, kod Ade Huje.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima. Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, liječnika specijalista sudske medicine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije