Zadnja bilješka:

Nemcov je bio na tragu ruske uloge u Ukrajini

nemcov
Reuters/PIXSELL
06.03.2015.
u 11:16

Pronađena je vjerojatno posljednja bilješka Borisa Nemcova. Vjeruje se da ju je napisao samo dan prije nego što je likvidiran. Kontaktirao je sa Olgom Šorinom. Pronađena je vjerojatno posljednja bilješka  Borisa Nemcova. Vjeruje se da ju je napisao samo dan prije nego što je likvidiran u Moskvi. Taj je ruski oporbeni čelnik sa svojom bliskom suradnicom Olgom Šorinom raspravljao o istrazi koju priprema o moskovskoj potpori separatistima na istoku Ukrajine. Budući da je bio u strahu da ga prisluškuju, podatke je zabilježio kemijskom na komadu papira.
- Neki padobranci iz Ivanova stupili su sa mnom u kontakt. 17 ubijenih, nisu dobili novac, zasad se boje progovoriti, stajalo je na bilješci koju je Reutersu pokazala Šorina. - Nije htio ništa reći, za svaki slučaj. Nije to htio naglas izgovoriti i zato mi je to napisao, objasnila je, a Reuters piše kako nije moguće provjeriti autentičnost dok dokumenta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?