Dobročinstvo

Na vjenčanje pozvali 4 tisuće sirijskih izbjeglica

 vjencani
Autori: VLm, N1
05.08.2015.
u 20:52

Ideja da na ovaj način naprave svoje vjenčanje došla je od mladoženjinog oca, koji je za lokalne medije izjavio da svadbeno slavlje, hranu i piće treba podijeliti sa unesrećenom braćom i sestrama iz Sirije

Turski grad Kilis, koji se nalazi na jugu zemlje, svjedočio je do sada neviđenom vjenčanjum javlja N1. Fethullah Uzumcuoglu i Esra Polat su izgovorili sudbonosno ''da'' na tradicionalan način, ali su pored članova obitelji ugostili i 4.000 izbjeglica iz Sirije, kako bi im pružili malo radosti.

Na njihovoj svadbi bile su sve izbjeglice koje su se nalazile u toj regiji, a koja je protjerao zloglasni ISIL.

Ideja da na ovaj način naprave svoje vjenčanje došla je od mladoženjinog oca, koji je za lokalne medije izjavio da svadbeno slavlje, hranu i piće treba podijeliti sa unesrećenom braćom i sestrama iz Sirije.

Mladenci su kazali da je sjajan osjećaj vidjeti sretna lica izbjeglica, pogotovo djece, jer ovakve geste su suštinski put ka sreći.

Inače, njih dvoje su pokrenuli čitav val ovakvih gesti, budući da su i njihovi prijatelji, koji uskoro trebaju stupiti u bračne vode, rekli da će uraditi slično.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije