Karamarko:

Most i Petrov neće uspjeti srušiti vladu

Karamarko
27.05.2016.
u 19:38

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Tomislav Karamarko izjavio je u petak navečer kako će se HDZ svom snagom zauzimati za opstanak ove vlade, koju, uvjeren je, Most i njihov čelnik Božo Petrov neće uspjeti srušiti.

"HDZ će se svom svojom snagom i energijom zalagati da ova vlada opstane, da ni Most ni Božo Petrov, bez obzira u kom scenariju sudjelovali, neće uspjeti srušiti ovu vladu. Isto tako, svi scenariji koji su koncipirani na način da unište HDZ, da ga demoraliziraju, da unesu nesklad u naše redove neće uspjeti", poručio je Karamarko u stanci sjednice Predsjedništva stranke, koje u hotelu Panorama zasjeda u pripremi subotnjeg Izbornog sabora HDZ-a.

Kazao je kako je HDZ fundamentalna hrvatska stranka o kojoj uvelike ovisi i budućnost Hrvatske te poručio kako je stranka jedinstvena u stavu da se treba nastaviti boriti za Hrvatsku i aktualnu vladu, kako bi se ostvarila nužna poboljšanja u gospodarstvu i životnom standardu građana.

Karamarko se novinarima obratio nakon odluke Vlade koja je poslijepodne većinom glasova odbacila prijedlog oporbe da mu se u Saboru izglasa nepovjerenje. Protiv takve odluke Vlade glasovalo je svih šest ministara Mosta i čelnik te stranke, potpredsjednik Vlade Božo Petrov.

Nakon telefonske sjednice Vlade javnosti se obratio i Petrov, koji je Karamarka još jednom pozvao da odstupi s funkcije prvog potpredsjednika Vlade te najavio da će 12 Mostovih zastupnika u protivnom u Saboru glasovati za njegov opoziv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije