incident na Floridi

Morski pas napao dječaka (10) dok je ronio, liječnici mu morali amputirati nogu

16.08.2022.
u 20:11

Desetogodišnjeg dječaka, koji je bio na odmoru na Floridi s obitelji, napao je morski pas dok je ronio u Looe Keyu. Morski pas, navodi obitelj, bio je dug gotovo dva i pol metra.

Jameson Reeder Jr. u subotu je helikopterom prebačen u bolnicu Miami-Dade gdje su mu liječnici amputirali nogu odmah ispod koljena "kako bi mu spasili život jer se nije mogla operirati zbog štete koju je prouzročio morski pas", objavio je njegov ujak Joshua Reeder. - Helikopter je poletio manje od sat vremena od trenutka incidenta, a u njemu su bili Jameson Jr. i njegova majka - istaknuo je ujak. Povjerenstvo za očuvanje riba i divljih životinja Floride, državna agencija zadužena za patroliranje vodama, nije objavila informacije ili pojedinosti o ugrizu morskog psa, ali je potvrdila da se napad dogodio, piše Miami Herald. Glasnogovornik Jason Rafter rekao je da će detalje objaviti tek nakon prvog razgovora s dječakovim ocem.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije