STRAŠNO!

Mladić pokazao kako izgleda alergija na boju za kosu i upozorio: Obavezno testirajte prije nanošenja!

TikTok
04.05.2021.
u 08:05

Neka vas njegov primjer potakne da uvijek testirate agresivne proizvode.

Na pakiranju boje za kose piše da obavezno prvo testirate malu količinu boje na koži prije nego je nanesete na cijelu kosu kako biste provjerili jeste li alergični na neki od sastojaka, a ako to ne shvaćate ozbiljno pogledajte primjer mladića koji je također ignorirao upozorenje. Mladić koji stoji iza korisničkog imena @haydenphobio objavio je videozapis u kojem je pratiteljima pokazao alergijsku reakciju na boju za kosu iz drogerije.  

Nakon što je obojio kosu, prvo mu se zatvorilo jedno oko jer je nateklo, a nakon samo nekoliko sati zatvorilo se i drugo, a koža je postala crvena i iritirana.  

Pogledajte video OVDJE

Čak i nakon pogledanog videa koji je pomalo uznemiravajuć, ljudi su pisali komentare kako im se 'ne da' testirati boju prije korištenja i kako nikada to ne rade, prenosi The Sun. Stručnjaci, kao i proizvođači, upozoravaju da uvijek testirate boju za kosu, agresivne kreme i losione te proizvode za samotamnjenje kako ne bi došlo do ovakve i slične situacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije