Incident u Hrvatskoj

Mladić otrgnuo tursku zastavu usred povorke

čitatelj 24sata.hr
09.07.2017.
u 16:25

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju gdje će biti zadržan sve dok se ne rasvijetle okolnosti pod kojim je došlo do ovog neželjenog incidenta

Tijekom mimohoda sudionika ovogodišnjih Đakovačkih vezova u središtu Đakova, alkoholizirani muškarac (27) je prišao sudionicima i sa stijega otrgnuo zastavu Turske koju su nosili gosti iz te zemlje.

- Napadač je već prije radio probleme na festivalu. Povorka je bila svega nekoliko minuta udaljena od mjesta gdje su trebali prikazati svoje narodne pjesme i plesove kada ih je ovaj napao. Policija je vrlo brzo reagirala i udaljila ga od povorke, rekao je  čitatelj za 24sata.hr.

Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju gdje će biti zadržan sve dok se ne rasvijetle okolnosti pod kojim je došlo do ovog neželjenog incidenta – rekao je Darijo Premec, glasnogovornik PU Osječko – baranjske.

Ovo jer prvi ovakav incident u polustoljetnoj povijesti ove nadaleko poznate folklorne manifestacije.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?