MOLI ZA POMOĆ

Mlada Poljakinja tvrdi da je ona Madeline McCann, djevojčica koja je nestala 2007.

Foto: iammadelinemccanbackup/Instagram
18.02.2023.
u 20:49

Madeline je oteta 2007. dok je s roditeljima ljetovala u Portugalu. Usprkos opsežnim istragama njeno tijelo nikada nije nađeno

Mlada Poljakinja ovog je tjedna postala svjetski popularna na internetu nakon što je pokrenula profil na Instagramu pod imenom '@iammadelinemecann'. Navodi da se počela pitati je li ona zapravo djevojčica koja je s tri godine oteta u Portugalu "prije nekoliko mjeseci" nakon nečega što joj je rekla baka. U objavama kaže da svoje tvrdnje temelji na dva 'dokaza'.

Njemački istražitelji pak vjeruju da je Madeline ubio seksualni predator Christian Brueckner, no unatoč opsežnim pretragama i bezbrojnim istragama, njeno tijelo nikada nije pronađeno. Također, više od tri godine otkako su imenovali Bruecknera glavnim osumnjičenikom, čini se da nisu ni blizu optužnici protiv njega, jer nemaju dovoljno dokaza da dokažu da je on odgovoran za njezin nestanak i ubojstvo, piše Mirror.

 

@shellmc22 More from the ‘Iammadeleinemccann’ instagram page. People asking for more from the 10 minute video; I can’t share 10 mins. What do you think 🤔 #iammadeleinemccann #madeleinemccann #maddiemccann #findmaddie #findmadeleine #instagramlive #katemccann #gerrymccann #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc 🦋

 

Posljednjih mjeseci, na društvenim je mrežama pokrenut trend u kojem ljudi ističu svoje sličnosti s Maddie. Mlada Poljakinja u jednom je videu pokazala kako ima pjegice na nozi te mrlju u oku na istim mjestima kao i Madeline. Toliko je uvjerena da je upravo ona djevojčica koja je nestala 2007. da moli pomoć interneta kako bi stupila u kontakt s Garryjem i Kate McCann, Madelininim roditeljima, i s njima dogovorila DNK testiranje. Poljakinja sada ima 21 godinu no vjeruje da bi to moglo biti pogrešno, jer Madeline je rođena u svibnju 2003., dakle sada bi imala 19 godina.

Na društvenim je mrežama otvorila više računa na kojima dijeli brojne fotografije sebe, mlade Madeline i Garryja i Kate kako bi dokazala svoju sličnost s njima, a čini se da joj plan uspijeva, jer ju prate tisuće ljudi, a brojni njene fotografije, videozapise i svjedočanstva dijele na svojim profilima. "Policijski istražitelji iz UK-a i Poljske pokušavaju me ignorirati. Ispričat ću svoju priču u postovima ovdje. Pomozite mi" moli na Instagramu.

 

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc 🦋

 

Madelinina obitelj nije joj odgovorila. U videu u kojem odgovara na pitanja pratitelja kaže da se ne sjeća svog djetinjstva jer je proživjela traumatičan događaj zbog kojeg je kasnije i hospitalizirana. Ispričala je i da je pokušala doći do svog rodnog lista, no kada je zvala nadležna tijela, službenica joj je putem telefona izdiktirala podatke, što, kako kaže, nije dio procedure pristupanju osjetljivim podacima, zbog čega sumnja u njihovu istinitost. U nedavnoj objavi napisala je da razgovara s poljskom policijom o mogućnosti DNK testa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije