Mještani u šoku nakon stravične noći: 'Nakon svađe, otišao je po automatsku pušku i počeo pucati'

srbijanska policija
Antonio Bronic/REUTERS
05.05.2023.
u 07:06

Za napadačem traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Pozivajući se na srbijanski MUP, mediji su naveli da je počinitelj, identificiran kao U. B. (21), u bijegu, a policija je pokrenula akciju "Vihor".

Najmanje osam osoba je ubijeno, a više ih je ranjeno u pucnjavi u četvrtak navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda, kada je na njih napadač pucao iz automatskog naoružanja.

Za napadačem traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Pozivajući se na srbijanski MUP, mediji su naveli da je počinitelj, identificiran kao U. B. (21), u bijegu, a policija je pokrenula akciju "Vihor".

Napadač je navodno je ušao u konflikt sa djecom i zato je pucao, kazao je mještanin iz Dubone za portal Nova.rs. "Krenuo je od Dubone pucati, pa je obišao još dva sela. Policajac koji ga je pokušao zaustaviti i urazumiti, tek je završio za policajca u Kamenici i stradao je“, ispričao je mještanin. Mještani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da je „bio dobar dečko“.

Telegraf navodi da je napadač nakon svađe u dvorištu, otišao kući i donio automatsku pušku. Na žrtve je, kako se navodi, pucao dok su sjedile na klupi. Prema neslužbenim informacijama stradala je i sestra policajca. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?